HOV HOV OTROCI!

14. 04. 2020

Končali so se prazniki, ki so v domove prinesli polno dobrot, narejenih s  spretnimi  rokami vaših domačih. Seveda pa brez vaše pomoči nikakor ne bi bile tako izvirno imenitne.

V teh časih ima pomembno vlogo tudi zajček s svojimi darili, ki jih velikokrat skrije nekam v grm, na drevo ali v travo. Tega zajčka jaz zelo dobro poznam, ker pride občasno k meni na počitnice. Seveda sem ga vesela, pa mi tega nihče ne verjame. Še posebej, ko se zapodim za njim v upanju, da mu popestrim druženje. On pa se spravi v brezglavi beg, tako da za sabo pustiva občudovanja vreden nered.

Letos mi je prinesel prav posebno darilo v obliki šotora. Izgleda super skrivališče, lahko tudi delovna izba, igralnica ali pa zatočišče pred žgočim soncem. Vsekakor uporabno in zabavno.

Nisem pa dobila nobene sladkarije, recimo kakšne čokolade, ki jo imam najraje na svetu. Baje gromozansko škodi psičkom in je lahko celo smrtno nevarno.

Meni se zdi to neumnost, zato je vaša naloga tokrat, izjemoma sladka:

Pojejte kakšen košček zajčkove čokolade namesto mene, jaz pa se bom pri tem slastno obliznila.

Veliki pa: upam, da ste dobili navdih za izdelavo svojega šotora, ki si ga lahko naredite. Gotovo boste kje našli stare, ne več uporabne rjuhe, palice , žebljičke, kladivo, skratka, karkoli uporabnega. Zraven vključite tudi starše, naj uživajo z vami!

Pomaham vam

SAPA

Comments are closed.