Šola za starše

Spoštovani starši,

letošnje šolsko leto je spet posebno, saj večino časa otroci preživijo doma, namesto da bi preživeli čas s svojimi vrstniki, v vrtcu. Takšna posebnost zahteva tudi od nas, staršev, da se prilagajamo, iščemo nove rešitve, ideje, potrditve, skrbimo zase in za družino.

Zato so se v okviru društva Pozitivne psihologije za boljše življenje odločili ponuditi staršem in vsem zainteresiranim brezplačna predavanje različnih strokovnjakov v

ŠOLI ZA STARŠE  – KER SE UČENJE NIKOLI NE KONČA.

Šola za starše

Šola za starše v času epidemije bo potekala preko spleta in bo brezplačna za vse udeležence. S pomočjo podpornikov se boste lahko udeležili kvalitetnih predavanj, povezanih z vzgojo, ki se bodo odvijala ob sredah in sobotah ob 18:00 v januarju in februarju 2021. Predavanja šole za starše bodo potekala na Youtubu kanalu in Facebook profilu Pozitivna psihologija za boljše življenje.

Gostujoči predavatelji si bodo sledili po zapisanem vrstnem redu:

Izkoristite možnost in prisluhnite priznanim strokovnjakom. Predavanje bodo na voljo le na izbrani dan, ob 18.uri. Več o dogajanju, predavateljih in temah si lahko preberete na povezavi https://maratonpozitivnepsihologije.si/sola-za-starse/ . Če želite poslušati predavanja, se predhodno prijavite preko spletnega obrazca na omenjeni spletni strani.

Ostanimo skupaj in povezani v želji za dobro prihodnost naših otrok.

Za vas zbrala:
Mojca Perić, svetovalna delavka

Vrtec Hrastnik

Comments are closed.