HOV HOV OTROCI!

6. 4. 2020

Jaz sem Sapa. Navihana črna psička, ki imam rada otroke. Vem, da morate biti doma s svojimi starši, da se ne morete potepati po mili volji, da ne morete v vrtec, ker je v teh čudnih časih zaprt, vem pa tudi, kar je najhuje, da zelo pogrešate svoje prijatelje, zato vam tudi pišem.

Mene sicer vse te neprijetne stvari strašansko veselijo, ker je moja lastnica ves čas z mano, me razvaja in mirno prenaša vse moje vragolije, ki mi padejo v glavo.

Ker pa vas moja lastnica zelo pogreša, sem se odločila, da se malo zbližamo in povežemo z mojim pasjim pisanjem, s kakšno slikico… Ja, pa dala vam bom tudi prav posebne, težke naloge, ker bi bila rada tudi jaz kdaj vzgojiteljica. To bo fino! Nekatere bodo precej zabavne in smešne. Se bom potrudila, da bodo vaši obrazki nasmejani, kot sonček na nebu, ko opazuje na Zemlji zeleno travo, pono cvetočih rastlin.

Zaenkrat je to od mene vse, še pomaham s tačko pa HOV HOV. Sapa

Še naloga:

Uganite, kakšne barve je ta glavica, ki se ji reče regradov cvet in kdo se sladka na njem!

Malo večje glavice, pa imenujte sladico, ki nam jo dajo te sladkosnedke, pa še narišete jih lahko! Spravite risbice in jih prinesite v vrtec, ko se snidemo! Bomo skupaj naredili razstavo na našem, sedaj dolgočasnem hodniku.

Comments are closed.