Dragi najini Levčki – 01. 05. 2020

Pozdravljeni levčki, starši, bratci, sestrice, skratka vsa zbrana družina. Veseliva se vseh vaših odzivov, zapisov,  pozdravov, fotografij, izkušenj, ki jih z nama delite preko elektronske pošte. Sedaj se  vam oglašava pa še preko spletne strani našega vrtca, ki ga vsi že kar pogrešamo in komaj čakamo, da se zopet vidimo.

Tokrat sva se z Jeleno odločili, da vas preko naše zgodbe prijateljstva, ki smo jo  kar nekaj časa nazaj že prebirali, ob njej pa razgibavali tudi naše jezičke, spomniva na vaše prijateljske vezi, ki so se že pričele spletati in ob katerih ste se že marsikaj naučili in pridobili marsikatero izkušnjo.

Se še spomnite živalic, ki na vas še vedno čakajo v garderobi, igralnici ?

Verjameva, da boste veseli fotografij svojih prijateljev, hkrati pa se jih spomnili ob tem, ko boste prisluhnili zgodbi o levčku, muci, zajčku,….skratka zgodbi o prijateljih, ki si pomagajo in se drug od drugega vedno kaj zanimivega naučijo.

Ostanite nama zdravi, razigrani, nagajivi, veseli! Pridno pihajte, zehajte, skakljajte, se igrajte, kaj dobrega pojejte in veliko se smejte!

Saj se kmalu spet vidimo!

Lepo vas pozdravljava Helena in Jelena

LEV%c4%8cKOVA%20ZGODBA%20O%20PRIJATELJSTVU

Comments are closed.